Inhoudelijk en over Merijn / Voor diegenen die mij niet kennen.Ik ben Merijn Oudheusden, psycholoog, coach en biodanzadocent vanaf 2003.Vanaf 2006 tot 2016 ben ik organisator en directeur van de Biodanzaschool Utrecht geweest. In oktober is mijn website www.diamatrix.nl online gegaan.Met mijn nieuwe werk neem ik de kracht van beweging, vitaliteit en dans naar organisaties toe, in het bedrijfsleven en het maatschappelijke veld.Ik houdt van groepen en ben geïnspireerd om mensen met dezelfde passie (dans, bewustzijn en organisaties) te ontmoeten en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. De Open Workshop is een gelegenheid om kennis te maken met mijn werk en gelijkgestemden te ontmoeten. De volgende tekst is geschreven voor een evenementenbureau. Ik deel hem met je zodat je in taal kan lezen wat ik doe. De Workshop Teamspirit kan het beste ervaren worden om te weten wat het inhoud. De workshop werkt goed om in een kort tijdsbestek 1,5 tot 2 uur een team of groep op een dieper niveau te verbinden. Dus niet kennis maken of leren kennen door een goed gesprek, maar door een interactief en ludiek bewegingsprogramma te volgen, waarin lol, plezier en samen ervaren centraal staan.Ik start met simpele bewegingsspellen in de ruimte, waarin de deelnemers op laagdrempelige manier wennen aan mij en aan het samen in beweging zijn. Na verloop van tijd (dit voel ik aan in het moment) gebruik ik muziek onder de beweging en binnen niet al te lange tijd zijn mensen in wezen aan het dansen. Dans werkt enorm verbindend en zorgt voor het vrijkomen van endorfines die een geluksgevoel teweeg brengen.Zie de volgende artikelen over de positieve effecten van bewegen op muziek (ofwel dans): https://www.gezondheidsnet.nl/depressie/dansen-maakt-gelukkighttps://fd.nl/economie-politiek/1138495/werken-en-studeren-maakt-niet-gelukkig-dansen-en-vrijen-welhttp://edition.cnn.com/2017/06/08/health/health-benefits-of-dancing/index.html De Teamspirit workshop is geschikt voor een nieuwe groep of team om snel een grote stap te maken in onderling vertrouwen en daardoor in veiligheid, als opmaat voor een prettige start van samenwerking en een stimulans voor een goede collegiale band of zelfs vriendschap.Het komt het neer op uit je hoofd in je hart en wel op zo'n manier dat je het niet eens echt doorhad wanneer het gebeurde, maar dat het gebeurde is zeker) Referenties:Jan Pieter van Lieshout www.jpvl.nlPieter Spinder http://www.knowmads.nl Achtergrond:1997 - 2000 Coach bij Landmark Education2006 - heden Co-Directeur en Oprichter Biodanza school Utrecht1000 is het aantal groepen waarmee ik heb gewerkt vanaf 19981700 is het aantal dansworkshops dat ik heb gegeven vanaf 1999 Dit is alle informatie. Leuk als je wil deelnemen. Als je nu niet kan en wel geïnteresseerd ben is het goed om te weten dat er een nieuwe workshop in de planning is voor december. Ook kan je natuurlijk voor die tijd contact met me opnemen. Ik hoor graag van je,Met vriendelijke groetenMerijn Oudheusden & Michel Togniinfo@diamatrix.nl0619936028