Mijn Naam is Merijn Oudheusden


Inspirator, Coach, Psycholoog,Dansdocent en fervent voetballiefhebber.


Ik ben Merijn, trainer, dansdocent, inspirator, coach, psycholoog en fervent voetballiefhebber. Ik ben nu 7 jaar samen met mijn liefdevolle partner Charu Gal Weiler, homeopaat, reader en soulcoach. We zijn trotse ouders van een geweldige dochter. Ik hou van opstaan met yoga of een andere actieve meditatie. Om hierna verfrist en met inspiratie fruitshakes en ander ontbijt te creëeren. Na tikkie taka op de computer, is het lekker om even los te laten op een vrolijk dansnummer. Het bos is de plek waar ik graag hardloop, reflecteer en geniet van de seizoenen. In onze rustgevende tuin creëer ik graag mijn workshops. Ik voel me dankbaar dat ik mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling, groepsprocessen en dans op deze manier uit kan dragen.

Mijn Naam is Michel Togni


Docent, Coach, Motivator, Taalkunstenaar en Spanjofiel.


Ik ben Michel, docent, coach, motivator, taalkunstenaar en spanjofiel. Als schorpioen herken ik me in de eigenschappen wilskrachtig, intuïtief en gepassioneerd. Ik houd van schaken en leid een schaakschool voor kinderen. Hierbij speelt het technisch schaken een rol maar net als in mijn leraarschap geniet ik het meeste van coaching, begeleiding en motivatie. Spanje heeft me verleid met haar cultuur en taal en ook in mijn partnerkeuze. Mijn Colombiaanse partner geeft Spaanse taalles, is tolk-vertaler en houdt net als ik van dansen. Samen hebben we een lieve dochter. Ik hou van een mooie wandeling of fietstocht en speel graag voetbal en tennis. Maar ik kom het beste in beweging op swingende, authentieke muziek. Het is als het ware of er verbinding ontstaat tussen klanken en emotie. Het kan werken als een uitlaatklep. Dansen maakt dat de energie stroomt en dit lijkt helend te werken, ik word er in ieder geval blij van. Natuur is belangrijke inspiratiebron voor mij. Ik heb interesse in het universum en probeer het Goddelijke om mij heen te herkennen.


Neem contact op met Merijn en Michel voor al jouw vragen en wensen. Wij denken graag met je mee hoe je deze tot vervulling kan laten komen. Ons advies is vrijblijvend. 

Het is voor ons een groot plezier je bedrijf, organisatie, team of groep een gedenkwaardig moment te bezorgen dat lang blijft nazingen. 

CONTACT


DIAMATRIXMaartensdijk


DR. J.J.F. Steijlingweg 5
Maartensdijk
Tel: ++31_ 6 _19936028