Wil jij je team aangenaam verrassen?

De Teamspirit Workshops zijn geschikt voor een bedrijfsuitje, teambuildingsevent of feest. Onze ervaring richt zich specifiek op groepen die onderdeel zijn van personal development trainingen. Ingrediënten van elke workshop zijn: dynamische interactieve spellen, beweging, muziek en dansante bewegingen.

TMSPRT / Fun

Samen eens wat anders beleven? Wat uitdagend is? Wat als entertainment voelt en tegelijkertijd ook een aangename verdieping teweegbrengt? Probeer dan onze laagdrempelige workshop Teamspirit Fun. Deze is speciaal gemaakt voor teams en groepen die op zoek zijn naar een nieuwe ervaring met elkaar. De workshop maakt gebruik van eenvoudige en doeltreffende interactieve oefeningen, om langzaam muziek en dansante oefeningen hieraan toe te voegen.We gaan zover als past bij jouw specifieke groep. Ideaal voor een teamuitje, teambuilding, afdelingsfeest of als alternatief voor een dagje op de hei.
Contact Us to Book this Workshop

TMSPRT / The Experience

The Experience is een workshop voor Body and Soul. Het is letterlijk een Ervaring. Een ervaring die verfrissend, vernieuwend en onuitwisbaar is door wat ze teweegbrengt. Na een korte geruststelling aan het adres van het hoofd, duiken we via dynamische interactieve bewegingen in de lichaamservaring. Op inspirerende wijze leren deelnemers zichzelf en elkaar beter kennen.Deze workshop kan op maat gemaakt worden. Samen kijken we wat goed past.
Contact Us to Book this Workshop

TMSPRT / Out of the Box


Een spannende en originele workshop die geschikt is om de status quo te doorbreken. Als lid van het team wordt je uitgedaagd om nieuwe invalshoeken, kwaliteiten en eigenschappen te ontdekken aan jezelf, aan de ander en aan het team. Het team als geheel wordt uitgedaagd los te komen van de normale manier van doen en relateren en dat werkt verfrissend en verrassend. Naast Uitdaging zijn Lef, Humor, Gezonde Spanning, Moed en Loslaten ingrediënten van deze workshop.

Contact Us to Book this Workshop

TMSPRT / Connection


Hoe sterk is de verbindende lijm tussen jou en je medewerkers ?  En hoe sterk is deze tussen je medewerkers ?  Wil jij dat je team elkaar beter leert kennen ?  Wil jij je team beter laten samenwerken ? Via interactieve spellen en oefeningen in kleine groepjes leren deelnemers elkaar op originele en onverwachte wijze anders kennen. Aan het eind van de workshop doen we oefeningen met de hele groep, die de groepsidentiteit verstevigen. Deze workshop is dé Teamspirit workshop bij uitstek. Een perfecte workshop voor een nieuw ontstane groep of team.

Contact Us to Book this Workshop

TMSPRT / Co-Creation


Deze workshop is gebaseerd op TMSPRT Connection.  Als de fase van stevige verbinding bereikt is worden er challenges aangeboden om de teamleden samen te laten creëren. Onconventionele invalshoeken, vernieuwende samenwerkingen, creatieve kruisbestuiving en veel verfrissende ideen voor de toekomst zullen in deze workshop ontstaan.

Contact Us to Book this Workshop

TMSPRT / Empowered Football


In deze vernieuwende voetbalworkshop, die gegeven wordt door Paul Vrenken en Peter van der Burgh, gaat het niet over winnen; het gaat over verbinden met elkaar, elkaar een stap verder helpen, boven jezelf uitstijgen en samenwerken. We maken gebruik van diverse oefeningen en communicatietechnieken waarbij het bekrachtigen van kwaliteiten, uitdagingen en talenten voorop staat. En we onderzoeken hoe die kwaliteiten ingezet kunnen worden om bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Empowered Football brengt meer focus, toewijding en plezier in de organisatie. Iedereen ervaart dat zijn of haar bijdrage van belang is voor het resultaat. Empowered Football laat je zien, voelen en ervaren wat de kracht van samenwerking en focus kan zijn.Zie voor meer informatie  / http://www.empoweredfootball.com

Contact Us to Book this Workshop

TMSPRT / Flow


In de flow zijn is een prachtige ervaring. Vooral als het hele team of zelfs de gehele organisatie zich hierin bevindt. Soms hapert het echter en lukt het niet om het tij te keren. Deze workshop kan licht schijnen op wat er niet stroomt en hoe de flow in de organisatie of het team weer terug te brengen is. Afhankelijk van de diepte van de uitdaging waarin de groep zich bevind zal duidelijk worden of één workshop afdoende is.

Contact Us to Book this Workshop

TMSPRT / Identiteit, Missie en Visie


Het loont om te kijken naar de Missie, de Visie en de Identiteit als de resultaten die de organisatie voor ogen heeft niet worden behaald of als het simpelweg tijd is voor vernieuwing. In deze workshop worden werknemers of leden op serieuze en gepassioneerde wijze actief betrokken in het creëren van een nieuwe visie en missie. In dit proces dat meer dan één workshop zal duren, vormt zich een nieuw belichaamde en gedragen Organisatie-identiteit. Het proces in zijn geheel vormt een bron van inspiratie en leidraad voor vernieuwde samenwerking, een effectievere aanpak en uiteindelijk succesvolle acties. Hiernaast zorgt het voor persoonlijke vervulling op de werkvloer wat tevredenheid oplevert. Van links naar rechts en van top to bottom.

Contact Us to Book this Workshop

Neem contact op met Merijn en Michel voor al jouw vragen en wensen. Wij denken graag met je mee hoe je deze tot vervulling kan laten komen. Ons advies is vrijblijvend.


Het is voor ons een groot plezier je bedrijf, organisatie, team of groep een gedenkwaardig moment te bezorgen dat lang blijft nazingen.